Focus, aandacht, resultaat

Ons belangrijkste doel? Medische problemen verhelpen bij onze cliënten, zodat zij een vitaal leven kunnen leiden. Daarbij zijn we steeds op zoek naar vernieuwende inzichten en de beste werkwijze om onze zorg beter te maken. We streven ernaar de beste te zijn!

We geloven dat we groeien door de beste mogelijk zorg te leveren op een efficiënte manier. Dat we ons kunnen onderscheiden van andere zorgaanbieders door de cliënt echt op de eerste plaats te zetten. Door persoonlijke aandacht voor onze cliënten te hebben, een welkom gevoel te geven en uitstekende service te bieden.

Natuurlijk zijn kennis en kunde belangrijk binnen onze organisatie, maar persoonlijkheid en het vermogen goed samen te werken is zeker even belangrijk als het gaat om wie we aannemen. Onze teams zijn namelijk hecht en gevormd rond één expertise (Bewegen | Ogen | Huid&Vaten | Vrouw | Maag&Darm | Hart | Uiterlijk). We stellen duidelijke doelen en focussen met elkaar op het beste resultaat.

Hoewel Bergman Clinics een grote organisatie is met ruim 2.000 medewerkers is, is de dagelijkse werkvloer voor de meesten toch een kleinschalige (focus)kliniek. We geven onze mensen graag vrijheid en zelfstandigheid in hun functie, houden de lijnen kort en de organisatie plat. Op deze manier haalt iedereen het beste uit zichzelf, waardoor wij medische zorg van hoge kwaliteit kunnen aanbieden. Zo kunnen we toonaangevend, vernieuwend en succesvol zijn in het zorglandschap. “Wij maken de medische zorg elke dag beter”.
Dátgene doen waar jouw hart ligt
Binnen onze kleinschalige klinieken bestaat hiërarchie vooral op papier. De lijnen zijn kort en iedereen is benaderbaar. Iedereen werkt immers vanuit zijn eigen specialisme, sámen aan hetzelfde resultaat: een tevreden cliënt.

Jij hebt dan ook écht aandacht voor de cliënt. Op deze manier leveren we efficiënte zorg, zijn onze teams hecht – bijna familie – én kunnen collega’s elkaar eenvoudig aflossen en ondersteunen.
Zo willen we bij Bergman Clinics de zorg beter, efficiënter, betaalbaar en toegankelijk houden voor iedereen.

En, er is er altijd wel een Bergman-kliniek dichtbij! 
Uitblinken binnen de specialistische zorg
Uitblinken in wat je doet. Bij Bergman Clinics hebben we specialisten in huis die zich volledig kunnen focussen op hun expertise.

Geen zorgverleners die breed inzetbaar zijn, maar échte specialisten die dankzij veel ervaring precies weten wat de cliënt nodig heeft. Momenteel zijn er ruim 50 klinieken verspreid over heel Nederland waar je als medisch specialist, verpleegkundige, anesthesiemedewerker of operatieassistent aan de slag kunt. 

Benieuwd of jij bij Bergman Clinics past? Check jouw match met onze bedrijfscultuur en wie weet tot snel!
Management Board | Bergman Clinics International | Netherlands / Sweden / Norway / Denmark / Germany
Bergman Clinics is een internationale organisatie, bestaande uit een supervisory board, een management board en een management team (per land).

Hans van der Heijden (CEO)

Ivo Piest (CDO)

Paul Degenhart (CFO)

Management team | Bergman Clinics | Nederland | Bergman Clinics / Bey by Bergman Clinics / Memira by Bergman Clinics

Emile van Oorschot

Country Director

Susan Karnebeek

HR Director

Joost Rusius

Finance Director Nederland

Nicoline van Beersen

Quality Director

Ivo Bucholz

Chief Medical Director

Anne Schrama -Kiers

Operational Excellence Director

Christiaan Boer

Commercial Director

Interessante vacatures in je mail?