Filter hieronder op één van onze tags om meer te lezen over een bepaald onderwerp:

Interview
Operatieassistent

Door het werken bij Bergman Clinics de meest blije versie van jezelf blijven, daar wordt Pauline beter van!

Pauline Arnolds werkt als operatie assistent bij Bergman Clinics in Rijswijk en vertelt je in dit interview meer over waarom zij beter wordt van werken bij Bergman Clinics!

Interview
Operatieassistent
Manager

De kans krijgen om te ontwikkelen, daar wordt Sandra beter van!

Sandra werkt nu zo’n drie jaar bij Bergman Clinics in de functie manager OK. Dit doet ze bij onze focuskliniek Bewegen in Rotterdam. Nu bevindt deze kliniek nog op de Vliegveldweg, maar op dit moment wordt er een spiksplinternieuwe kliniek gebouwd waar ze in 2025 naar toe verhuizen.

Klantenservice medewerker
Interview

Hij werkt met een vast rooster, is vrij in het weekend en op feestdagen en heeft daardoor een betere privé/werk balans, daar wordt Raymond beter van!

Onze collega Raymond Gal is sinds december 2022 Klantenservice medewerker voor de divisie Huid & Vaten en KNO op ons Support Office in Naarden. Hij vertelt je graag over zijn werkzaamheden en ervaringen bij Bergman Clinics!

Interview
Manager

Het energieke en zorgzame team waarin we samenwerken en met elkaar echt het verschil maken voor onze cliënten, daar wordt Emma beter van!

Emma van der Horst is sinds 2017 werkzaam bij Bergman Clinics en heeft sindsdien verschillende functies doorlopen. Sinds kort is ze werkzaam als manager Verpleging en Bedrijfsrestaurant bij onze focuskliniek Bewegen in Rijswijk en stuurt ze een team van bijna 60 medewerkers aan.

Interview
Physician Assistant
Optometrist

Door het grote aanbod van verschillende specialisten kan zij blijven leren en groeien, daar wordt Siraz beter van!

Onze collega Siraz Hadarian is Physician Assistant bij Bergman Clinics in Hoogeveen. Ze vertelt je graag over haar ervaringen en doorgroeimogelijkheden bij Bergman Clinics!

Interview
Front- & Backoffice

Bij Bergman Clinics is Joy onderdeel van een gespecialiseerd en ambitieus team en mag zij zich blijven ontwikkelen, daar wordt Joy beter van!

Onze collega Joy de Vries is Senior Front- & Backoffice bij Bergman Clinics in Hoogeveen. Ze vertelt je graag over haar ervaringen en keuze voor Bergman Clinics!

Nieuws

Nieuwe cao ZKN officieel ondertekend!

Klik hieronder op de link en lees meer over de nieuwe cao ZKN die loopt van 1 januari 2024 - 30 juni 2025.

Interview
Anesthesiemedewerker

Werken en daarnaast voldoende tijd voor reizen en familie, daar wordt Marjan beter van!

Marjan de Kloet is anesthesiemedewerker op onze focuskliniek in Hilversum. Ze is al op veel plaatsen geweest in haar functie als anesthesiemedewerker en werkt nu zo’n vier jaar bij Bergman Clinics. Lees hier waarom zij de overstap heeft gemaakt naar Bergman Clinics!

Interview
Manager

De perfecte mix voor professionele groei in management en oogzorg, daar wordt Selma beter van!

Onze collega Selma Tuijn is Manager Polikliniek Ogen bij Bergman Clinics in Zaandam. Ze vertelt je graag over haar ervaringen en keuze voor Bergman Clinics!

Interview
Anesthesiemedewerker

Echt gezien en gehoord worden op je werkplek, daar wordt René beter van!

René is sinds september 2021 werkzaam als anesthesiemedewerker op de OK én als praktijkopleider voor de mbo-v en hbo-v studenten. Lees hier hoe René beter wordt van werken bij Bergman Clinics.

Interview
Operatieassistent

Werk en privé in balans, daar wordt Conny beter van!

Conny is werkzaam als operatieassistent bij de Oogkliniek in Ede. Lees hier hoe Conny werk en privé goed in balans kan houden.

Interview
Operatieassistent

Hoe wordt Peiman beter door werken bij Bergman Clinics?

Peiman is 4 jaar geleden, samen met zijn vrouw Banafsheh, hun zoon van 20 en dochter van bijna 18, naar Nederland gekomen vanuit Iran. Lees hun bijzondere verhaal nu!

Nieuws

OK Visie - meekijken met Bergman Clinics Arnhem

OK Visie heeft Jennifer Groenendaal en Laura Meijer van Bergman Clinics |Arnhem geïnterviewd voor het item 'Onze OK'. Lees hier het interview.

Nieuws

Artikel OK visie- Collega stopt met 50 jaar ervaring als operatieassistent

Na 50 jaar als OK assistent gewerkt te hebben is Ankie de Roon nu bezig aan haar laatste weken. Samen met OK visie blikt zij terug op haar ervaringen in de operatiekamer.

Nieuws

Artikel Skipr - Steeds meer zorgprofessionals kiezen voor Bergman Clinics!

Ben je benieuwd naar de werkwijze van Bergman Clinics en wat het zo anders maakt dan werken in een ziekenhuis?

Nieuws

OK Visie met Bergman Clinics Ede

OK Visie heeft Inge Hoefakker en Mirthe Doppenberg van Bergman Clinics |Ede geïnterviewd voor het item 'Onze Koffiekamer'. Lees hier het interview.

Podcast

Podcast Voorzorg met Ivo Buchholz en Jan-Paul Roovers

Ivo Buchholz & Jan-Paul Roovers zijn geïnterviewd door 'Voorzorg' voor de maandelijkse podcast over de zorg vanuit Skipr & Zorgvisie. Luister hier de podcast van 'Voorzorg' (25 minuten):

Interessante vacatures in je mail?