Omdat je alle aandacht wilt geven aan je cliënt

In je baan als anesthesiemedewerker bij Bergman Clinics richt jij je volledig op de cliënt. Veel mensen kijken op tegen een operatie, waardoor ze misschien niet helemaal op hun gemak zijn. Jij stelt ze gerust en zorgt voor een gastvrije ontvangst op de OK. Na een volle dag ben je op tijd weer thuis. Want opereren, dat doen we alleen overdag.

Klik hieronder op de button om gelijk naar de vacatures van Operatieassistent te gaan of scroll naar beneden voor het contactformulier. Onze collega Marije Timmermans zal dan vrijblijvend contact met jou opnemen.

Korte lijnen

Elke focuskliniek is kleinschalig. Iedereen kent elkaar en de lijnen zijn kort. Je werkt in een vast team, waarin ieders verantwoordelijkheden helder zijn en je op elkaar kunt bouwen. Zodat jij helemaal tot je recht komt. Daar hebben niet alleen jouw cliënten, maar ook je collega’s baat bij. Samen ga je voor het beste resultaat.

WERKEN ALS ANESTHESIEMEDEWERKER

Jezelf ontwikkelen

Bergman Clinics groeit snel. En jij kunt meegroeien door je talenten te ontwikkelen. Jouw collega’s zijn ervaren professionals, waar je veel van kunt leren. Onze Bergman Academy heeft een breed aanbod aan trainingen en opleidingen om jou daarin te ondersteunen. 

Heb je vragen? Laat hieronder jouw gegevens achter (inclusief telefoonnummer) en onze collega Marije Timmermans neemt graag contact met je op!

Interessante vacatures in je mail?