Een baan als anesthesiemedewerker bij Bergman Clinics is er een waarin jij je volledig op de cliënt kan richten. Veel mensen kijken op tegen een operatie, waardoor ze misschien niet helemaal op hun gemak zijn. Als medewerker anesthesie stel je cliënten gerust en zorg je voor een gastvrije ontvangst op de OK.

Met plezier op je werkplek

Wij vinden het belangrijk dat je als anesthesie medewerker goed op je plek zit. Daarom werken we in vaste teams, omdat je juist dán op elkaar kan bouwen. Een goed functionerend team, waar iedereen elkaars verantwoordelijkheden kent, is namelijk goud waard. Met plezier naar je werk gaan, het beste uit jezelf halen en mensen helpen. Dat is hoe werken in de zorg hoort te zijn. Daar hebben niet alleen jouw cliënten, maar ook je collega’s baat bij. In onze vacatures voor anesthesisten zie je dat we die mensen zoeken die in teamverband voor het beste resultaat gaan.
WERKEN ALS ANESTHESIEMEDEWERKER

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit...

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit...

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit...

Divers en specialistisch

Als je eenmaal als anesthesiemedewerker bij Bergman Clinics werkt, heb je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Binnen onze organisatie innoveren we regelmatig, zodat onze diensten zo goed mogelijk op de wensen van onze cliënten aansluiten. In je baan als anesthesist behandel je cliënten met verschillende klachten en wensen. Dat maakt deze baan divers en specialistisch tegelijk. Anesthesist worden bij Bergman Clinics? Bekijk onze vacatures onderaan deze pagina.
Anesthesiemedewerker
Benieuwd of jij bij Bergman Clinics past? Check jouw match met onze bedrijfscultuur en wie weet tot snel!

Interessante vacatures in je mail?