Als optometrist bij Bergman Clinics ben je technisch, medisch én met mensen bezig. Cliënten die zijn doorverwezen door de huisarts voor een medisch probleem en mensen die die graag van hun bril of lenzen af willen. Met jouw brede kennis van aandoeningen en oplossingen, adviseer je mensen over de behandeling die echt bij hen past.
Als optometrist werk je heel nauw samen met de oogarts, de lijnen zijn kort en je hebt veel overleg. Bij een consult doe jij het voorwerk – van anamnese tot functieonderzoek – en haakt de oogarts aan op het moment van de diagnose. Samen met de oogarts stel je daarna een behandelplan op en de vervolgzorg voer je in veel gevallen zelf uit. Zo ben je van A tot Z betrokken bij de behandeling van een cliënt. En hoe meer kennis en ervaring je hebt, hoe zelfstandiger je werkt.

Daarnaast werk je samen met de oogartsen in ‘meervoudig ondersteunde spreekuren‘. Hierbij voer je spreekuur samen met een of twee collega-optometristen en een oogarts. Zo is er per patiënt meer tijd, kan er in one-stop diagnostisch onderzoek worden gedaan, en kun je zelfstandig of in overleg met de oogarts een consult afronden. Naast het feit dat je veel kun leren in de samenwerking met de oogartsen en andere (para)medici, kun je jezelf dus ook breed ontwikkelen. In het vak van optometrist en misschien zelfs wel naar de functie van Phycisian Assistant oogheelkunde.

Persoonlijk én hoogwaardig

Ben je op zoek naar een inspirerende werkomgeving waar je zowel in een team als zelfstandig te werk gaat? Het persoonlijke contact met de cliënten is voor jou heel belangrijk net zoals je kwaliteit die je samen levert.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit...

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit...

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit...
Benieuwd of jij bij Bergman Clinics past? Check jouw match met onze bedrijfscultuur en wie weet tot snel!

Interessante vacatures in je mail?