Omdat je verder wilt in je vak

Als optometrist bij Bergman Clinics ben je technisch, medisch én met mensen bezig. Met jouw brede kennis van aandoeningen en oplossingen adviseer je mensen over de behandeling die echt bij hen past. We bieden verzekerde en onverzekerde oogzorg aan. Bij Bergman Clinics I Ogen ontvangen we cliënten die zijn doorverwezen door de huisarts voor een medisch probleem zoals staar. Bij Memira mensen die graag van hun bril of lenzen af willen.

Beste service bieden

Cliënten staan bij Bergman centraal. We bieden persoonlijke, kwalitatieve zorg op maat in een ontspannen sfeer. Jij bent van A tot Z betrokken bij hun behandeling. Samen met je team zorg je dat zij tevreden zijn over hun keuze voor ons. Daarbij werk je nauw samen met onze oogartsen en andere (para)medici. Je maakt onderdeel uit van een hecht team, de lijnen zijn kort en iedereen is benaderbaar.

Prettige werktijden

Hoe meer kennis en ervaring je hebt, hoe zelfstandiger je werkt. Maar bij ons sta je nooit alleen. Daarnaast kun je je bij ons breed ontwikkelen. Dat kan in de verzekerde oogzorg rond staar en glaucoom of het aanbod voor laseren en lensimplantaten van Memira, of allebei. Ook kun je een volgende stap maken en doorgroeien naar Physician Assistant oogheelkunde. Wij ondersteunen je met trainingen en opleidingen in de Bergman Academy. En niet onbelangrijk, je werktijden zijn overdag en flexibel in te vullen, dus altijd prettig. 

Interessante vacatures in je mail?