Voor jou als verpleegkundige is het werken in een focuskliniek als Bergman Clinics misschien wel even wennen. In positieve zin natuurlijk, want als verpleegkundige werk je in kleine teams en verpleeg je cliënten waarbij persoonlijk contact écht telt. Zo geef jij cliënten het gevoel dat ze in goede handen zijn bij Bergman Clinics.

Betrokken en uniek

Door de specialistische zorg die we als focuskliniek verlenen, zijn we als medisch team uitstekend in staat om onze cliënten hoogwaardige zorg te bieden. Als verpleegkundige bij Bergman Clinics stel je de cliënt centraal, ken je de impact van een behandeling en verleen je de zorg zie daarbij past. Elke cliënt heeft een vaste verpleegkundige, waardoor jij betrokken bent bij het moment van de intake met de cliënt tot en met het vertrek van de cliënt uit onze kliniek.

Hoewel onze zorg specialistisch is, hebben we een breed zorgaanbod waarvoor jij kan werken als verpleegkundige. Bij Bergman Clinics richten we ons onder meer op Bewegingszorg, Inwendige Zorg, Vrouwenzorg, Uiterlijk en Huidzorg. Binnen dit brede zorgaanbod maken onze verpleegkundigen het verschil in de zorgbeleving van onze cliënten.

Een gelukkige verpleegkundige

Hoewel onze zorg specialistisch is, hebben we een breed zorgaanbod waarvoor jij kan werken als verpleegkundige. Bij Bergman Clinics richten we ons onder meer op Bewegingszorg, Inwendige Zorg, Vrouwenzorg, Uiterlijk en Huidzorg en Oogzorg. Binnen dit brede zorgaanbod maken onze verpleegkundigen het verschil in de zorgbeleving van onze cliënten. Daarnaast hebben wij onze eigen Bergman Academy waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Bekijk direct onze vacatures voor verpleegkundigen onderaan deze pagina.
verpleegkundige

Doristroy

Ik ben graag onderdeel van een winnend team en realiseer me dat de inzet van alle teamleden nodig is om winst te behalen. Onze organisatie is in mijn beleving het winnende team waarvoor ik mij, naast mijn functie als gespecialiseerd verpleegkundige in de kliniek in Breda, ook als interne auditor inzet om bij te dragen aan het waarborgen van de kwaliteit van onze zorg. Daarnaast ben ik actief lid van de culture-crew waardoor bijdraag aan werkgeluk van alle Bergman Clinics collega's.
verpleegkundige

Layla

Ik werk als doktersassistente bij Bergman Clinics op de divisie huid en vaten in Alkmaar, voorheen huidziekenhuis Dermicis. Ik werk hier nu vier jaar.” Mijn grootste hobby is koken! Ik vind het heerlijk om recepten te lezen en als ik daar even tijd voor heb probeer ik het liefst nieuwe recepten uit: Ik ben onderdeel van de Culture Crew en help zo mee om onze interne ambitie waar te maken.”

Julia

Het geeft mij voldoening om op een speelse manier de interne communicatie tussen collega’s te verbeteren. Bijvoorbeeld door het spel ‘wie is de mol’ te organiseren, waarbij collega’s punten scoren door elkaar aan te spreken en feedback te geven. Naast mijn dagelijkse bezigheden als verpleegkundige houd ik mij graag bezig met de kwaliteitsverbetering en ben ik ook werkbegeleider van de studenten.
Benieuwd of jij bij Bergman Clinics past? Check jouw match met onze bedrijfscultuur en wie weet tot snel!

Interessante vacatures in je mail?