Omdat jij mensen beter wilt maken

Als radiodiagnostisch laborant doe je röntgen- of MRI-onderzoek bij mensen met bewegingsklachten of sportletsel. Persoonlijk contact staan voorop. Jij hebt een luisterend oor en kunt je goed inleven in hoe ze zich voelen. Met jouw deskundigheid en aandacht zorg je dat ze zich tijdens het onderzoek op hun gemak voelen.

Direct contact met arts

Voor de beste resultaten sta je in direct contact met de medisch specialisten. Op basis van jouw onderzoeksresultaten geven ze cliënten het beste behandeladvies. Zo werk je samen elke dag aan betere zorg. Om jou daarin te ondersteunen bieden we je alle ruimte voor groei en ontwikkeling met de Bergman Academy.

Korte lijnen

Binnen de focuskliniek waar je werkt, zijn de lijnen zijn kort. Iedereen kent elkaar en je loopt bij elkaar binnen. Als radiodiagnostisch laborant maak je onderdeel uit van een klein hecht team, waarin elkaar ondersteunen vanzelfsprekend is. Het werk is afwisselend, je ontmoet steeds nieuwe mensen en er gebeurt altijd wel wat. En je hebt regelmaat dankzij vaste werktijden.

Interessante vacatures in je mail?