Omdat je topzorg en privétijd in balans wilt houden

Als medisch specialist bij Bergman Clinics bied je super specialistische planbare medische zorg in onze focusklinieken. De lijnen zijn er kort. Je maakt deel uit van een geoliede machine waarin je samen met een gedreven team van professionals dagelijks topprestaties levert. Doordat we planbare zorg bieden, ben je op tijd weer thuis.

Excelleren door superspecialisatie

Bij Bergman Clinics focus je op een beperkt aantal veelvoorkomende behandelingen in één van de focusgebieden van Bergman Clinics. Door deze focus borgen we expertise en kennis. Daardoor kun jij excelleren in je vak en de topzorg bieden die onze cliënten van ons verwachten. Ook draag je bij aan het steeds beter en steeds efficiënter maken van onze zorgverlening. 

medisch specialist

Werk en privé in balans

Wij bouwen aan de planbare medische zorg voor de toekomst. Toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Met jouw expertise en passie draag je daaraan bij. Wij ondersteunen je in je ambities met doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie of verdere specialisatie in je vakgebied. Er wordt veel van je gevraagd. Maar dankzij vaste werktijden blijven werk en privé goed in balans. 

Interessante vacatures in je mail?