Omdat je impact wilt maken

Onze ambitie is planbare medische zorg toegankelijk en betaalbaar houden voor iedereen. Jij helpt mee om die ambitie waar te maken. Met jouw authentieke leiderschap bouw je mee aan een organisatie die dat mogelijk maakt. En waarmee Bergman Clinics leidend wordt in Nederland.

Bouwen aan een betere organisatie

De lat ligt hoog. Want Bergman Clinics groeit snel. Jij helpt onze organisatie steeds verder te verbeteren. Je kijkt hoe processen beter en efficiënter kunnen. Zodat onze kosten omlaag gaan en de kwaliteit steeds verder omhoog. Ook denk je mee over de beste strategie om onze doelen te bereiken. Daarin werk je samen met een team van gedreven professionals die jouw passie delen.

Maatschappelijke impact

De druk op de zorg neemt toe. Bij Bergman Clinics heb je de unieke kans om het verschil te maken. En mee te werken aan een oplossing met grote maatschappelijk impact. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief en je hebt volop mogelijke mogelijkheden voor doorgroeien en persoonlijke ontwikkeling. Daarmee ondersteunen we je met onze leiderschapsprogramma’s en andere trainingen van onze Bergman Academy.

Interessante vacatures in je mail?