Openavond 13 oktober in Rijswijk!

Verpleegkundigen, Operatieassistenten en Anesthesiemedewerkers die wilde zien & beleven hoe het is om bij Bergman Clinics in de kliniek in Rijswijk te werken, waren afgelopen woensdag 13 oktober van harte welkom! Onder het genot van een hapje en een drankje is een uitgebreide rondleiding is gegeven met alle ruimte voor het stellen van vragen.

Bergman Clinics bevestigt investering door Triton

Met Triton als nieuwe investeerder en partner, zijn we in staat onze geografische voetafdruk verder te vergroten. Dit geeft ons de kans om ons succesvolle concept uit te breiden en om te profiteren van de kennis en best practices van de andere zorgbedrijven- en leveranciers waar Triton in investeert. Bovendien creëert de investering ruimte om te investeren in technologische innovatie, digitalisering en training waar zowel cliënten als medewerkers direct van kunnen profiteren.

Bergman Clinics neemt Van Linschoten Specialisten over

Bergman Clinics en Van Linschoten Specialisten (VLS) zijn sinds november 2020 gefuseerd. Met de integratie van VLS vergroot Bergman Clinics haar zorgaanbod met KNO-zorg. KNO-zorg past door het goed planbare karakter bij uitstek in de focuskliniek-setting waarin Bergman Clinics is gespecialiseerd. De overname van Van Linschoten Specialisten is een volgende stap die Bergman Clinics neemt in het hoogkwalitatief, zeer cliëntgericht en op efficiënte wijze leveren van planbare medische zorg.

Bergman Clinics & 'Heel Holland Zorgt'

Bergman Clinics is dit jaar hoofdsponsor van het platform ‘Heel Holland Zorgt’. Zowel in het magazine als in het gelijknamige TV programma laten we zien hoe is om als Verpleegkundige, OK assistent, Optometrist of medewerker Contact & Service Center bij Bergman Clinics te werken. Ook benieuwd naar onze werkomgeving? Kijk in oktober elke zaterdag naar het gelijknamige televisieprogramma ‘Heel Holland Zorgt’ op SBS!

Beademingsmachines uitgeleend

Vorige week zijn via het ROAZ 3 beademingsmachines geleverd aan het Flevoziekenhuis.

Stap voor stap naar volledige zorg

Vanaf 6 mei breiden wij onze zorg weer stap voor stap uit, met inachtneming van de RIVM richtlijnen en de urgentie- en prioriteitsrichtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa.) In onze klinieken zijn maatregelen getroffen om onze clienten weer veilig te verwelkomen.

Past Bergman Clinics bij jou??

Wist jij dat je gelukkiger zal zijn en ook nog eens beter zal presteren wanneer je bij een bedrijf werkt waarvan de bedrijfscultuur die bij je past?

Op de hoogte blijven van onze vacatures?

Maak dan een job-alert aan! Er zijn ruim 50 klinieken verspreid over heel Nederland waar je als medisch specialist, verpleegkundige, anesthesiemedewerker of operatieassistent aan de slag kunt. En, er is er altijd wel een Bergman-kliniek bij jou in de buurt!

Bergman Clinics zet stap naar Duitsland met overname Capioklinieken

Naarden, 16 September 2020 - Bergman Clinics zet een volgende stap in de uitbreiding van zijn internationale positie op het gebied van planbare medische zorg. Het bedrijf maakt zijn entree in de Duitse markt, met de voorgenomen overname van zes klinieken in Duitsland van de zorgketen Capio, onderdeel van de Ramsay Santé Group.

Interessante vacatures in je mail?