Binnen Bey, uit te spreken als ‘bie’, introduceert Bergman Clinics een nieuw merk op het gebied van cosmetische behandelingen en ingrepen.
Bey is het cosmetische onderdeel van Bergman Clinics waar we een groot deel van onze naamsbekendheid aan te danken hebben. 

Het cosmetische onderdeel van Bergman Clinics werd  in 1988 opgericht door Dr. Robert Bergman, een vooraanstaand plastisch chirurg en pionier op zijn vakgebied. Bergman Clinics was de eerste kliniek in Nederland die cosmetische behandelingen en chirurgie onder één dak presenteerde en klanten een wellness beleving bood.

Bey biedt een premium ervaring voor vrouwen (en mannen) die durven te zijn wie ze willen zijn door een breed scala aan niet-operatieve huid- en lichaam verbeterende behandelingen uit te voeren, zoals rimpelbehandelingen met injectables, gezichtspeelings, cellulitisbehandelingen en laserontharen.

Bij 'Bey by Bergman Clinics' vinden wij dat iedereen dromen moet kunnen waarmaken. Bey by Bergman Clinics helpt onze cliënten om te worden wie je willen zijn. Of weer te zijn wie ze waren. We bieden behandelingen en cosmetische ingrepen om lichaam, gezicht en huid mooier te maken. En dat doen we al meer dan 25 jaar.
Be youthful. Be beautiful. Be you. Dat is waar Bey voor staat. Voor ons hoef je niet te voldoen aan andermans schoonheidsidealen. Maar wel aan die van jou. Je hebt maar één leven. Durf er iets moois van te maken. Durf jezelf te laten zien.


Be you.


Meer informatie over Bey vind je hier:
Benieuwd of jij bij Bergman Clinics past? Check jouw match met onze bedrijfscultuur en wie weet tot snel!

Interessante vacatures in je mail?