Open dag Bergman Clinics Arnhem
15 oktober 2022

Wil jij een kijkje nemen in onze vernieuwde Bewegen kliniek in Arnhem?

Onze nieuwe kliniek aan de Meester E.N. van Kleffensstraat 14 op zaterdag 15 oktober van 10.00 – 15.00u geopend voor geïnteresseerden.

Het wordt een feestelijke dag met hapjes en drankjes om zo de sfeer van deze fijne locatie te beleven! 

Gedurende de dag vinden er rondleidingen plaats en kunt u onze medisch specialisten en medewerkers ontmoeten. Tevens zal onze Recruitment Business Partner - Cynthia Schrover - aanwezig zijn om onze openstaande vacatures onder de aandacht te brengen. Overweeg jij een overstap en heb jij interesse in Orthopedische zorg? Ga dan in gesprek met onze recruiter en ervaar het werken bij Bergman Clinics tijdens deze open-dag!

Vanaf 25 juli is de nieuwe kliniek van Bergman Clinics | Bewegen in Arnhem geopend. In deze focuskliniek kunnen cliënten, als vanouds, terecht voor orthopedische en neurochirurgische zorg op het gebied van heup, knie, schouder-, voet- en enkel-, rug- en nekchirurgie. Vol trots toont Bergman Clinics de moderne en sfeervolle locatie aan buurtbewoners, (toekomstige) cliënten en (toekomstige) collega’s.

Hoogste kwaliteit orthopedische zorg volledig vergoed door zorgverzekering

De moderne focuskliniek in Arnhem is een antwoord op de groeiende vraag naar orthopedische zorg. De nieuwe kliniek bestaat uit drie verdiepingen met onder andere een polikliniek, een diagnostisch centrum (röntgen, echografie en MRI), een pijnkliniek en twee operatiekamers (klasse 1). De efficiënte routing en warm ingerichte eenpersoonskamers én het one-stop-shop principe dragen bij aan een prettige zorgbeleving. Vervolgonderzoeken vinden indien mogelijk aansluitend aan de poli-afspraak plaats. Er werken 11 medisch specialisten en ruim 90 (zorg)medewerkers. De verschuiving van planbare zorg vanuit ziekenhuizen naar focusklinieken is al enige tijd gaande en neemt naar verwachting als onderdeel van het overheidsbeleid ‘De juiste zorg op de juiste plek’ de komende jaren alleen maar verder toe. De zorg wordt na verwijzing uitgevoerd en volledig vergoed door de reguliere zorgverzekering.Alvast even voorkijken? Zie hieronder onze socials!