Ben jij benieuwd hoe het is om als operatieassistent of als anesthesiemedewerker in een focuskliniek te werken?

Meld je nu aan voor de Meet & Greet op donderdagmiddag 16 mei van 15:00 tot 17:00 uur op onze focuskliniek bewegen in Rijswijk.
Ben jij gediplomeerd operatieassistent of anesthesiemedewerker, of bijna klaar met de opleiding, en wil je kennis maken met het werken in een zelfstandige kliniek? We verwelkomen je graag in onze focuskliniek Bewegen te Rijswijk tijdens de Meet & Greet op donderdag 16 mei van 15:00 tot 17:00 uur. Je krijgt de mogelijkheid om een kijkje te nemen op de OK en kennis te maken met de organisatie en het team.
We verwelkomen je op 16 mei om 15:00 uur met een kop koffie of thee en iets lekkers. We geven je vervolgens graag een rondleiding op de kliniek en uiteraard op het OK complex. En er is ruimte om antwoord te geven op al jouw vragen. Rond 17:00 uur sluiten we af.
Ben jij er ook bij? Wij leren jou graag kennen! Meld je aan voor uiterlijk maandag 13 mei om een officiële uitnodiging te ontvangen. Deelname is uiteraard gratis, maar pas definitief als je een uitnodiging per mail hebt ontvangen. Deze uitnodiging wordt op uiterlijk dinsdag 14 mei naar jou verstuurd (check je SPAM box). We kijken er naar uit je donderdag 16 mei te ontmoeten en jou onze prachtige kliniek te laten zien.
Bij vragen mag je contact opnemen met onze recruitment business partner Marije Timmermans via [email protected] of 06-14243403.

Meld je nu aan en laat alsjeblieft je telefoonnummer achter

Kan je niet wachten tot 16 mei of ben je verhinderd? Solliciteer dan direct op onze openstaande vacatures

Voor een sfeerimpressie bekijk onze socials!
Instagram
Facebook