Ben jij OK assistent of Anesthesiemedewerker en ben je benieuwd naar het werken bij Bergman Clinics?

Meld je dan nu aan voor de Meet and Greet in onze prachtige kliniek in Rijswijk op woensdag 15 maart 2023 waarbij we je meenemen in de wereld van Orthopedische zorg!

Ben jij een gediplomeerd OK assistent of Anesthesiemedewerker en heb je interesse in orthopedische zorg of overweeg jij een overstap? Dan is dit jouw kans om de kliniek van dichtbij te ervaren en jouw nieuwe collega’s te ontmoeten. Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen zodat jij kan zien hoe wij ons werk vormgeven en wat wij jou als collega te bieden hebben.

Op woensdagmiddag 15 maart 2023 kun je sfeer komen proeven in onze kliniek voor orthopedische beweegzorg onder het genot van een hapje en een drankje. De Meet & Greet heeft twee inloopmomenten en omvat de volgende activiteiten:

  • Welkom en ontvangst om 15.00u of 16.00u afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur
  • Rondleiding en korte presentatie door de kliniek en ons OK complex met 4 state-of-the-art OK's
  • Informele kennismaking met je potentiële nieuwe collega’s en onze Recruiters aan wie je meteen al je vragen kan stellen

✅ Gaat jouw hart sneller kloppen van orthopedie en wil jij een bijdrage aan het leveren van fantastische orthopedische zorg met een super gespecialiseerd en enthousiast team?

✅ Wil je meer regie over jouw persoonlijke ontwikkeling en groei?

✅ Heb je behoefte aan de avonden, nachten en weekenden vrij?

…dan gaan we graag in gesprek met jou!

Enthousiast? Wij leren jou graag kennen!

Meld je dan vóór maandag 13 maart aan om de officiële uitnodiging te ontvangen! Deelname is uiteraard gratis maar pas definitief als je een uitnodiging per mail hebt ontvangen. We kijken er naar uit je 15 maart a.s. te ontmoeten.

Bij vragen mag je contact opnemen met Joëlle Valk (Recruitment Business Partner) via 06-29832614 of per mail [email protected] (maandag afwezig)

Meld je nu aan

Kan je niet wachten tot 15 maart of ben je verhinderd? Solliciteer dan direct op 1 van onze openstaande vacatures


Alvast even voorkijken? Zie hier een sfeerimpressie van de kliniek en onze socials!