Ben jij Optometrist en benieuwd naar een carrière bij Bergman Clinics?

Meld je nu aan voor de Meet & Greet op woensdagavond 24 mei in Rijswijk!

Ben jij Optometrist en benieuwd hoe het werken in een kliniek er aan toe gaat? Kom dan naar onze open avond en maak kennis met de mensen van Bergman Clinics.

In de zomer van 2023 opent Bergman Clinics een prachtige, nieuwe locatie in Rijswijk. Op deze nieuwe locatie worden onze artsen en optometristen met state of the art voorzieningen in het dagelijkse werk ondersteund. De patiëntenpopulatie kenmerkt zich door een relatief hoge ziektelast en daarmee dus ook grote diversiteit aan ziektebeelden.

Je gaat, samen met het team (oogartsen, PA’s, TOA’s en andere poli collega’s), de eerste stappen zetten in onze nieuwe kliniek en écht bouwen aan een succesvolle locatie. Impact maken doe je hier, in Rijswijk.

Op woensdagavond 24 mei vertellen we je graag meer over onze nieuwe kliniek en alle mogelijkheden die er zijn. De open avond vindt plaats van 19:30 tot 21:30 uur en omvat de volgende activiteiten:

  • 19:30 – 19:45 uur: Welkom en ontvangst met koffie en iets lekkers
  • 19:45 – 20:15 uur: Lieke Petter (Manager Poli) vertelt over het werken bij Bergman Clinics en laat zien hoe de nieuwe kliniek in Rijswijk eruit komt te zien
  • 20:15 – 20:30 uur: Een Optometrist vertelt hoe een werkweek binnen Bergman Clinics eruit ziet
  • 20:30 – 21:00 uur: Lezing door Drs. Flora Berkhout (Oogarts)
  • 21:00 – 21:30 uur: Ga in gesprek met onze Recruiters en jouw toekomstige collega’s onder het genot van een hapje en een drankje

Enthousiast geworden? Wij leren jou graag kennen!

Meld je dan vóór 22 mei aan om de officiële uitnodiging te ontvangen! Deelname is uiteraard gratis, maar pas definitief als een uitnodiging per mail is ontvangen. We kijken er naar uit je 24 mei te ontmoeten.

Bij vragen mag je contact opnemen met Bob Bison (Recruitment Business Partner) via [email protected] of 06-83318184.

Meld je nu aan

Kan je niet wachten tot 24 mei of ben je verhinderd? Solliciteer dan direct op 1 van onze openstaande vacatures

Voor een sfeerimpressie bekijk onze socials!
Instagram
Facebook