Ben jij Operatieassistent, Anesthesiemedewerker of (Recovery) Verpleegkundige en benieuwd naar een carrière bij Bergman Clinics?

Meld je nu aan voor de open avond op woensdag 4 oktober in Hilversum (KNO)!

Ben jij Operatieassistent, Anesthesiemedewerker of (Recovery) Verpleegkundige en benieuwd hoe het werken in een kliniek er aan toe gaat? Kom dan naar onze open avond en maak kennis met Bergman Clinics KNO Hilversum.

Wil jij werken in een klein team, met veel zelfstandigheid? Is patiënttevredenheid voor jou zeer belangrijk? Word je enthousiast van de mogelijkheden bij een focuskliniek, zoals specialisatie én prettige en flexibele werktijden? Dan is onze KNO kliniek in Hilversum (van Linschotenlaan), waar we zowel kinderen als volwassenen behandelen misschien wel iets voor jou. We zijn een kleinschalige kliniek met 2 OK’s en 1 ZBK. Groot genoeg om je allround te kunnen ontwikkelen binnen de specialisatie KNO chirurgie, maar klein genoeg voor korte communicatielijnen en veel zelfredzaamheid.

Op woensdagavond 4 oktober vertellen we je graag meer over onze kliniek en alle mogelijkheden die er zijn. De open avond vindt plaats van 19:30 tot 21:30 uur en omvat de volgende activiteiten:

  • 19:30 – 19:45 uur: Welkom en ontvangst met koffie en iets lekkers

  • 19:45 – 20:00 uur: Clinic Manager Ernestien Reefman vertelt over het werken bij Bergman Clinics en over onze prachtige KNO kliniek in Hilversum

  • 20:00 – 20:30 uur: Rondleiding door een Operatieassistent, Anesthesiemedewerker & (Recovery) Verpleegkundige over de afdeling en het OK complex

  • 20:30 – 21:00 uur: Een interessante lezing door een van onze KNO artsen

  • 21:00 – 21:30 uur: Ga in gesprek met onze Recruiters en jouw toekomstige collega’s onder het genot van een hapje en een drankje

Enthousiast geworden? Wij leren jou graag kennen!

Meld je dan vóór 1 oktober aan om de officiële uitnodiging te ontvangen! Deelname is uiteraard gratis. Na aanmelding ontvang je van ons een officiële uitnodiging. We kijken er naar uit je 4 oktober te ontmoeten.

Bij vragen mag je contact opnemen met Marije Timmermans (Recruitment Business Partner) via [email protected] of 06-14243403.  

Kan je niet wachten tot 4 oktober of ben je verhinderd? Solliciteer dan direct op 1 van onze openstaande vacatures

Voor een sfeerimpressie bekijk onze socials!
Instagram
Facebook