In onze endoscopieklinieken maken we kwalitatief inwendig onderzoek toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Draag met jouw expertise bij aan onze ambitie in deze super specialistische zorg.
In onze endoscopieklinieken maken we kwalitatief inwendig onderzoek toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Draag met jouw expertise bij aan onze ambitie in deze super specialistische zorg.

Met onze endoscopieklinieken voorzien we in de groeiende behoefte aan hoogwaardig en efficiënt inwendig onderzoek met korte wachttijden. In Amsterdam werken we samen met het Amsterdam UMC, locatie AMC, en bundelen we de krachten rond ontwikkeling en innovatie. Door deze samenwerking hebben wij een optimaal ingerichte zorgverlening. Zo kunnen we steeds meer mensen helpen met een breed aanbod aan hoogkwalitatieve persoonlijke zorg op maat. 

In elke kliniek werk je in een kleinschalige organisatie. Met korte lijntjes, zodat je snel kunt schakelen. Je maakt deel uit van een klein team dat helemaal op elkaar is ingespeeld. Super specialistische zorg biedt veel kansen voor groei en ontwikkeling. Door de focus op inwendig onderzoek ga je uitblinken in je vak en kun je samen met ons meebouwen aan onze ambitie: de beste endoscopiekliniek van Nederland worden. Jouw ontwikkeling ondersteunen we met de Bergman Academy en met volop doorgroeimogelijkheden.

Wendeline

Vanaf 2010 vervul ik de rol als manager van de afdeling Maag & Darm. Een ambitieus team met specialistische zorg voor drie zorgprogramma’s; Hart, Maag & Darm en Gezond Gewicht. Sinds 2014 leveren wij ook het vervolgonderzoek (coloscopie = kijkonderzoek van de dikke darm) van het landelijke bevolkingsonderzoek darmkanker. Voor de cliënten leveren wij een korte wachttijd, professionele zorg en persoonlijke aandacht en voor het team levert het werken bij ‘Maag & Darm’ eigen verantwoordelijkheid en meedenken in de ontwikkeling van betere zorg

Saskia

Coördinator bij de divisie Huid en Vaten in Alkmaar en Haarlem en ben al zeven jaar werkzaam bij Bergman Clinics. Doordat er een goede sfeer hangt op de locaties is het een fijne werkplek om te werken. Ook is iedereen erg begaan bij het proces en willen ze graag meedenken, wat mij weer helpt bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden. Ik vind Bergman Clinics een fijne organisatie om voor te werken. Je krijgt hier veel mogelijkheden om verder te groeien en je te blijven ontwikkelen

Interessante vacatures in je mail?

Interessante vacatures in je mail?