Het 37e LVO Congres

Op donderdag 7 en vrijdag 8 maart 2024 zal het 37e LVO Congres plaatsvinden in Gooiland, Hilversum met als thema ‘Reis naar de toekomst’.

Op donderdag 7 en vrijdag 8 maart zal wederom het LVO congres plaats vinden. Onze collega's Marije Timmermans (Recruitment Business Partner) en René van Leeuwen (Anesthesiemedewerker) zullen hier met een stand staan en maken graag kennis met je!

Na het zeer geslaagde congres van 2023 is de congrescommissie van LVO zeer gemotiveerd om voor 2024 een aantrekkelijk en interessant programma te realiseren.

Het thema “Reis naar de Toekomst” biedt vele mogelijkheden om verschillende onderwerpen te belichten en hiervoor gerenommeerde sprekers te vragen.

Het LVO is betrokken en lid van de Landelijke Green Deal en daarom zal dit thema ook steeds op het congres aanwezig zijn, een thema wat ons allen bezighoudt.

Elkaar weer ontmoeten en van gedachte wisselen met collega’s is zo belangrijk, je neemt weer veel nieuwe ideeën en informatie mee naar je eigen OK. Hopelijk tot dan!

Zie hieronder onze openstaande vacatures voor OK-assistenten