Bergman Clinics|Inwendig (Maag & Darm) is hooggespecialiseerd in veelvoorkomende inwendige diagnostiek en behandelingen, zoals darm- en maagonderzoek.
Bergman Clinics|Inwendig (Maag & Darm) is hooggespecialiseerd in veelvoorkomende inwendige diagnostiek en behandelingen, zoals darm- en maagonderzoek.

We bieden persoonlijke, hoogkwalitatieve zorg op maat waarbij je onderdeel uit maakt van een team dat bestaat uit MDL-artsen en internisten.

Maar er is méér! Door de samenwerking met MC’s kunnen cliënten snel geholpen worden en er is een multidisciplinair team van deskundigen aanwezig.

Wendeline

Vanaf 2010 vervul ik de rol als manager van de afdeling Maag & Darm. Een ambitieus team met specialistische zorg voor drie zorgprogramma’s; Hart, Maag & Darm en Gezond Gewicht. Sinds 2014 leveren wij ook het vervolgonderzoek (coloscopie = kijkonderzoek van de dikke darm) van het landelijke bevolkingsonderzoek darmkanker. Voor de cliënten leveren wij een korte wachttijd, professionele zorg en persoonlijke aandacht en voor het team levert het werken bij ‘Maag & Darm’ eigen verantwoordelijkheid en meedenken in de ontwikkeling van betere zorg

Louise

Consulente Bergman Clinics Vrouw in Hilversum. De vele uren die wij als collega’s bij Bergman Clinics Vrouw met elkaar doorbrengen zorgen ervoor dat collega’s voelen als een verlengstuk van je familie waarin je jezelf moet kunnen zijn en vertrouwen moet hebben in hun steun en toewijding.

Saskia

Coördinator bij de divisie Huid en Vaten in Alkmaar en Haarlem en ben al zeven jaar werkzaam bij Bergman Clinics. Doordat er een goede sfeer hangt op de locaties is het een fijne werkplek om te werken. Ook is iedereen erg begaan bij het proces en willen ze graag meedenken, wat mij weer helpt bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden. Ik vind Bergman Clinics een fijne organisatie om voor te werken. Je krijgt hier veel mogelijkheden om verder te groeien en je te blijven ontwikkelen

Interessante vacatures in je mail?

Interessante vacatures in je mail?