Bij Bergman Clinics | Huid & Vaten kunnen clienten behandelt worden aan huidkanker algemene huidaandoeningen, spataderen en anale klachten.
Binnen huid en vaten werkt de dermatoloog een behandelteam intensief samen en is het team gezamelijk verantwoordelijk voor het totale proces rondom de cliënt tijdens de spreekuren en op de zelfstandige behandelkamer.

Hoewel Bergman Clinics een grote organisatie is met ruim 2.000 medewerkers is, is de dagelijkse werkvloer voor de meesten toch een kleinschalige (focus)kliniek. We geven onze mensen graag vrijheid en zelfstandigheid in hun functie, houden de lijnen kort en de organisatie plat. Op deze manier haalt iedereen het beste uit zichzelf, waardoor wij medische zorg van hoge kwaliteit kunnen aanbieden. Zo kunnen we toonaangevend, vernieuwend en succesvol zijn in het zorglandschap. “Wij maken de medische zorg elke dag beter”.

Layla

Ik werk als doktersassistente bij Bergman Clinics voor de divisie |Huid & Vaten in Alkmaar, voorheen huidziekenhuis Dermicis. Ik werk hier nu vier jaar.” Mijn grootste hobby is koken! Ik vind het heerlijk om recepten te lezen en als ik daar even tijd voor heb probeer ik het liefst nieuwe recepten uit: Ik ben onderdeel van de Culture Crew en help zo mee om onze interne ambitie waar te maken.”

Saskia

Manager bij de divisie |Huid & Vaten in Alkmaar en Haarlem en ben al zeven jaar werkzaam bij Bergman Clinics. Doordat er een goede sfeer hangt op de locaties is het een fijne werkplek om te werken. Ook is iedereen erg begaan bij het proces en willen ze graag meedenken, wat mij weer helpt bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden. Ik vind Bergman Clinics een fijne organisatie om voor te werken. Je krijgt hier veel mogelijkheden om verder te groeien en je te blijven ontwikkelen

Julia

Het geeft mij voldoening om op een speelse manier de interne communicatie tussen collega’s te verbeteren. Bijvoorbeeld door het spel ‘wie is de mol’ te organiseren, waarbij collega’s punten scoren door elkaar aan te spreken en feedback te geven. Naast mijn dagelijkse bezigheden als verpleegkundige houd ik mij graag bezig met de kwaliteitsverbetering en ben ik ook werkbegeleider van de studenten.
Benieuwd of jij bij Bergman Clinics past? Check jouw match met onze bedrijfscultuur en wie weet tot snel!

Interessante vacatures in je mail?