Vanuit jouw expertise bouw je mee aan een steeds betere organisatie. Op het hoofdkantoor zit je in het hart van Bergman Clinics en kun je het verschil maken.

In het hoofdkantoor in Naarden zit het managementteam en vind je alle expertiseteams op gebied van HR, Marketing, Finance, Kwaliteit en Operational excellence. Ook onze Klantenservice heeft hier haar thuisbasis. Vanuit Naarden bieden we ondersteuning aan alle divisies en de bijbehorende focusklinieken. Ook faciliteren we de Bergman Clinics Group die zich richt op onze buitenlandse activiteiten. Samen werken we aan een steeds betere organisatie, zodat we onze planbare medische zorg toegankelijk en betaalbaar kunnen maken voor iedereen. 

Wij willen maatschappelijke impact maken. Daar hebben we jou bij nodig. Daarom dagen we je uit om vanuit jouw expertise bij te dragen. Op het hoofdkantoor is de organisatie plat, de lijnen zijn kort en contact maken is heel laagdrempelig. Je krijgt vrijheid en zelfstandigheid in je functie en alle kansen om jezelf te ontwikkelen via de Bergman Academy. Zo haal je het beste uit jezelf en kunnen we toonaangevend, vernieuwend en succesvol zijn in het zorglandschap. 

Ingeborg

Naast het aansturen van het team 'Kwaliteit' ben ik bezig met het opstarten van de focusteams. We starten met één focusteam per divisie en zullen dit komende jaar verder uitbreiden over meer zorgprogramma's. De focusteams leren blijvend stapsgewijs, met behulp van data, te verbeteren, zodat dit verankerd wordt in de cultuur van Bergman Clinics. Dit sluit aan bij onze missie “Wij maken zorg elke dag beter. Ik vind Bergman Clinics een hele mooie organisatie om voor te werken en hoop dat we samen blijven verbeteren voor onze cliënten in de focusteams en daarbuiten. Ik geloof namelijk dat het altijd nog beter kan.

Johnny

Manager ICT Services en werkt al meer dan 10 jaar bij Bergman Clinics. Het geeft heel veel voldoening als je mensen kunt helpen, op wat voor manier dan ook. Kijk niet alleen naar jezelf of je eigen werkzaamheden, maar denk ook aan het grotere geheel. Bedenk wat voor consequenties de dingen die je doet, of belangrijker juist niet doet, heeft voor andere collega’s of afdelingen. Bergman Clinics is geen klein bedrijfje meer. We zijn tegenwoordig een multinational. Dat geeft heel veel kansen en mogelijkheden!

Interessante vacatures in je mail?