Wil jij werken in een hypermoderne privékliniek voor plastisch chirurgie, centraal gelegen in Hilversum?

Kom naar onze open dag!

Ben jij OK assistent (1e of 2e deskundigheid), OK assistent in opleiding of herintreder en ben je benieuwd hoe het is om in de OK op ons zelfstandig behandelcentrum in Hilversum te werken?

Op woensdag 11 mei hebben wij een open avond en leren wij je graag kennen. Tijdens een informele borrel zal je van onze OK collega’s een goed beeld krijgen van het werken binnen Bergman Clinics in Hilversum. Daarnaast zullen er verschillende sprekers aanwezig zijn en leiden wij je graag rond op de OK afdeling, waar ingrepen plaatsvinden op het gebied van plastische chirurgie, esthetische neus chirurgie en gynaecologie.

Wil jij onderdeel uitmaken van een hecht en collegiaal team binnen ons Zelfstandig Behandelcentrum waar we werken in een prettige werksfeer? Wij bieden mogelijkheden voor ontwikkeling, afwisseling qua werkplek (OK of ZBK Hilversum) en regelmaat. Bij ons werk je namelijk geen avonden, nachten en weekenden.

De aanmeldingsperiode is sinds 5 mei gesloten. Is het niet gelukt om je voor deze open avond in te schrijven? Dan hopen wij je graag op een volgend evenement te zien!

Bij vragen mag je contact opnemen met Mandy Griffioen (Recruitment Business Partner) via 06-42270493 of per mail [email protected] Tot dan!
Een beeld krijgen bij het werk wat we doen in deze kliniek? Bezoek hier onze social media pagina’s!