We zijn de meest ervaren kliniek in Nederland als het gaat om refractiechirurgie (ooglaserbehandelingen, lensimplantaten en voorzetlenzen).
In 2019 heeft Bergman clinics Memira overgenomen. Memira is in Scandinavië dé marktleider op het gebied van ooglaser behandelingen en lenzen (lensimplantaten en voorzetlenzen). Met de introductie van Memira by Bergman Clinics, maken we duidelijk onderscheid in de markt tussen refractie chirurgie en verzekerde Oogzorg. Memira by Bergman Clinics is het nieuwe label van Bergman Clinics voor refractie chirurgie van Bergman Clinics.

Ella vertelt je graag in onderstaand filmpje waarom zij het zo leuk vindt om bij Bergman Clinics te werken binnen de divisie Ogen.

Hoogkwalitatieve zorg op maat in een ontspannen sfeer

Bij Bergman Clinics staat de cliënt op nummer 1. Dat zit hem in een gastvrije en professionele ontvangst en begeleiding, maar ook in de efficiency van behandelen. Het is aan jou om vlot de klacht van de cliënt scherp te krijgen en direct de juiste onderzoeken toe te passen. Zodat de cliënt zo min mogelijk bezoeken nodig heeft.
Meer informatie over Memira vind je hier:

Evenementen

Interessante vacatures in je mail?