Verken de wereld van onze collega's

Werken in de zorg, maar dan anders

Geen ontevreden mensen die lang op een behandeling moeten wachten en geen afstandelijke communicatie tussen arts en cliënt. Maar wél betrokkenheid vanaf het begin, korte lijnen en snelle doorlooptijden. Dat is hoe zorg óók kan. Aandacht voor mensen die rekenen op jouw expertise. Ben jij er klaar voor?
Ben je Verpleegkundige, Operatieassistent of Anesthesie medewerker?
En lijkt het je leuk om eens vrijblijvend bij ons binnen te kijken in de kliniek in de Rijswijk ? 
Meet Up voor laatstejaars studenten Optometrie
Op woensdag 22 juni en woensdag 6 juli organiseert Memira een event om jou kennis te laten maken met Memira als werkgever.

Dáárom werken bij
Bergman Clinics

Uitblinken in wat je doet. Bij Bergman Clinics hebben we specialisten in huis die zich volledig kunnen focussen op hun expertise. 
Werk in een vast team

Werk in een vast team

Aandacht voor de cliënt

Aandacht voor de cliënt

Aandacht voor je eigen ontwikkeling

Aandacht voor je eigen ontwikkeling

Past Bergman Clinics bij jou?

Wist jij dat je gelukkiger zal zijn en ook nog eens beter zal presteren wanneer je bij een bedrijf werkt waarvan de bedrijfscultuur bij je past?

ZZP opdracht?

Ben je ZZP'er? Voor de inzet van flexkrachten binnen onze klinieken werken wij samen met Het Flexhuis. Bij interesse kan je contact opnemen met Het Flexhuis.

Open sollicitatie

Wij kunnen onze ambities alleen realiseren door toptalent aan ons te binden. Staat jouw vacature er momenteel niet tussen? Stuur dan nu een open sollicitatie.

Evenementen